Strikkehygge

Strikkehygge

Strikkehygge

Her er nyhedssiden for Ho Strik.

Du vil også finde andet, så kig forbi en gang imellem

Nyheder Juni 2014

NyhederPosted by Jane Johnsen 05 Jun, 2014 10:12:08

På mine pinde

Er der i øjeblikket et lille tørklæde strikket i Rowans True Silk - super flot, og utroligt blødt, MEN det er ikke det billigste garn, så den hører absolut ind under luksus, jeg regner med at kunne "nøjes" med 3 nøgler.

Et hæklet sjal i Tvinni Alpaca, har længe stået på min ønskeseddel, og nu er det kommet ind i kassen med igangværende projekter. Jeg bruger opskriften fra Isager: Søster Hanne og tante Nielsens sjal. Her regner jeg med at skulle bruge mellem 250 - 300gr garn, til et godt sjal til at pakke sig ind i.

Så er der det sjove hjørne: Vi var Kr. Himmelfartsdag på besøg i Danfoss Universe, en pragtfuld dag, hvor man fik lov at bruge krop og hoved. Her havde de den populære Terning, hvor man skal samle en række "klodser" til en terning igen. Det måtte jeg omsætte til en hæklet terning. SÅ jeg er nu i gang med at hækle skumklodser sammen i forskellige figurer, så de igen kan samles til en terning. Jeg bruger Arwetta til at hækle dem af.

For mange år siden, havde jeg en yndlingsbluse Kongo fra Isager, den blev slidt op, så nu er jeg ved at lave en ny. Den skulle gerne være færdig til vinter, og er allerede godt på vej.

Normalt holder jeg mig til en 3-4 projekter, men det overskrider jeg vist pt.

Jeg har også et forsøg liggende: Blåvands bølger, hvor jeg prøver at bruge alle mine rester, så hvad det ender ud i, det må blive en føljeton!


2 nye modeller er kommet i butikken. Fra bogen Mange MAsker, har jeg fået strikket modellen Pleats op i 2 kvaliteter: Spinni og Tibetan cloud fingering. 2 super lette og flotte bluser er det blevet til:)  • Comments(0)//j.jjho.dk/#post122